Filtros : "Asevedo, I G" Limpar

Filtros



Refine with date range


  • Source: Revista de Microbiologia. Unidade: ICB

    Assunto: MICROBIOLOGIA

    How to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      ASEVEDO, I G et al. Mycoflora and aflatoxigenic species of aspergillus spp isolated from stored maize. Revista de Microbiologia, v. 25, n. 1 , p. 46-50, 1994Tradução . . Acesso em: 03 maio 2024.
    • APA

      Asevedo, I. G., Gambale, W., Corrêa, B., Paula, C. R., Almeida, R. M. A., & Souza, V. M. (1994). Mycoflora and aflatoxigenic species of aspergillus spp isolated from stored maize. Revista de Microbiologia, 25( 1 ), 46-50.
    • NLM

      Asevedo IG, Gambale W, Corrêa B, Paula CR, Almeida RMA, Souza VM. Mycoflora and aflatoxigenic species of aspergillus spp isolated from stored maize. Revista de Microbiologia. 1994 ;25( 1 ): 46-50.[citado 2024 maio 03 ]
    • Vancouver

      Asevedo IG, Gambale W, Corrêa B, Paula CR, Almeida RMA, Souza VM. Mycoflora and aflatoxigenic species of aspergillus spp isolated from stored maize. Revista de Microbiologia. 1994 ;25( 1 ): 46-50.[citado 2024 maio 03 ]
  • Source: Revista de Microbiologia. Unidade: ICB

    Assunto: MICROBIOLOGIA

    How to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      ASEVEDO, I G et al. Influence of temperature and relative humidity in the production of aflatoxins in samples of stored maize, artificially contamined with aspergillus flavus (link). Revista de Microbiologia, v. 24, n. 1 , p. 32-7, 1993Tradução . . Acesso em: 03 maio 2024.
    • APA

      Asevedo, I. G., Gambale, W., Corrêa, B., Paula, C. R., Almeida, R. M. A., & Souza, V. M. (1993). Influence of temperature and relative humidity in the production of aflatoxins in samples of stored maize, artificially contamined with aspergillus flavus (link). Revista de Microbiologia, 24( 1 ), 32-7.
    • NLM

      Asevedo IG, Gambale W, Corrêa B, Paula CR, Almeida RMA, Souza VM. Influence of temperature and relative humidity in the production of aflatoxins in samples of stored maize, artificially contamined with aspergillus flavus (link). Revista de Microbiologia. 1993 ;24( 1 ): 32-7.[citado 2024 maio 03 ]
    • Vancouver

      Asevedo IG, Gambale W, Corrêa B, Paula CR, Almeida RMA, Souza VM. Influence of temperature and relative humidity in the production of aflatoxins in samples of stored maize, artificially contamined with aspergillus flavus (link). Revista de Microbiologia. 1993 ;24( 1 ): 32-7.[citado 2024 maio 03 ]
  • Source: Revista de Microbiologia. Unidade: ICB

    Assunto: MICROBIOLOGIA

    How to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      ALMEIDA, M M A et al. Mycoflora and aflatoxigenic species of aspergillus spp isolated from rice. Revista de Microbiologia, v. 22, n. 2 , p. 161-3, 1991Tradução . . Acesso em: 03 maio 2024.
    • APA

      Almeida, M. M. A., Gambale, W., Corrêa, B., Paula, C. R., & Asevedo, I. G. (1991). Mycoflora and aflatoxigenic species of aspergillus spp isolated from rice. Revista de Microbiologia, 22( 2 ), 161-3.
    • NLM

      Almeida MMA, Gambale W, Corrêa B, Paula CR, Asevedo IG. Mycoflora and aflatoxigenic species of aspergillus spp isolated from rice. Revista de Microbiologia. 1991 ;22( 2 ): 161-3.[citado 2024 maio 03 ]
    • Vancouver

      Almeida MMA, Gambale W, Corrêa B, Paula CR, Asevedo IG. Mycoflora and aflatoxigenic species of aspergillus spp isolated from rice. Revista de Microbiologia. 1991 ;22( 2 ): 161-3.[citado 2024 maio 03 ]

Digital Library of Intellectual Production of Universidade de São Paulo     2012 - 2024